Vakıfbank Anaokulu

Telefon : 0 256 313 12 15
WEB https://nazillivakifbankanaokulu.meb.k12.tr
Adres : YEŞİL MAH. 803 SK. VAKIFBANK ILKOKULU BLOK NO 14A NAZİLLİ / AYDIN
VİZYON : çocukların gelişim düzeyleri, ilgi ve ihtiyaçları gözetilerek, çağdaş ve güncel eğitim programları ve yaklaşımları aynı zamanda MEB’in okulöncesi eğitim programı çerçevesinde, evrensel, bilimsel temelli, sanatsal, spor ve kültürel etkinliklere önem veren, özgün, yaratıcı ve orijinal ürünleri ve fikirleri destekleyen bir eğitim anlayışı ve aile katılımını önemseyen yaklaşımla eğitimine devam edebilen bir kurum olmaktır.
MİSYON : çocuklarımız; olumlu ve olumsuz duygu ve düşüncelerini çekinmeden, rahatlıkla ifade edebilen, araştıran, soran ve sorgulayan, merak duygusu gelişmiş, paylaşımcı, işbirlikçi, özgüvenli ve kendilik algısı gelişmiş, sorumluluk sahibi, farklılıklara saygı gösteren, başkalarının haklarına saygı gösterirken ve aynı zamanda kendi haklarını koruyan, çevreye duyarlı, doğayı koruyan ve evrensel değerleri önemsemek üzerine kaliteli bir eğitim alırlar.
BAŞARILAR : Etwinning projelerimizde okulumuz ulusal ve avrupa kalite etiketi ödülü almıştır.

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
Saatler : 07.45-12.45 13.10-18.10
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : YOK
Isınma : DOĞALGAZ
Servis : .
Ulaşım : .
Yerleşim Yeri : .
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : .
Kontenjan Bilgileri : .
Taban-Tavan Puan Bilgileri : .
Okulun Sınav Başarı Durumu : .
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : .
Sportif Etkinlikler : .
Bilimsel Etkinlikler : .
Proje Çalışmaları : etwinning projeleri yapılmaktadır.